HELP ONS HELPEN

ELKE GIFT HELPT

IK DOE EEN

GIFT

Elke gift draagt bij tot het lenigen van de noden van honderden kinderen uit Genk en Zutendaal die leven in een situatie van schrijnende of verborgen kansarmoede.


De meer dan 130 vrijwilligers van Vincentius Genk-Zutendaal danken u!ABONNEMENT

IK NEEM EEN

JAARABONNEMENT

Ik betaal nu en word jaarlijks opnieuw uitgenodigd tot betaling van mijn bijdrage.

Voor ieder abonnement kunnen wij een nieuwe boekentas en basis schoolgerief geven aan eerstejaars leerlingen, zowel van het basisonderwijs als van de middelbare school.


Kinderarmoede resulteert in isolatie en frustratie.PARTNERSHIP

IK WORD

VINCENTIUSPARTNER

Ik betaal nu en word jaarlijks opnieuw uitgenodigd tot betaling van mijn bijdrage.

Dankzij de bijdrage van Partners van Vincentius bieden wij kinderen de gelegenheid om net als hun welstellende klasgenoten deel te nemen aan socio-culturele activiteiten en lid te worden van verenigingen of clubs.
Warme reacties uit het veld:


Het doet ons deugd dat vele "klanten" na een tijdje NIET MEER TERUGKOMEN. Wij hopen dat ze een nieuwe start hebben genomen.


Bert, vrijwilliger.

"Wij ondersteunen jullie werking al jaren en zijn er zeer fier op hoe jullie dit blijven verwezenlijken. Jullie mogen ons als partner noteren en ons ieder jaar even een berichtje sturen om dit partnerschap opnieuw te doneren.


Luc & Katrien

Mijn zoon is nu aangesloten bij KRC-jeugd dankzij de hulp van Vincentius. Hij is daar heel gelukkig en heeft nieuwe vriendjes gemaakt.


Jana, moeder van Joren (13j)